Over ons

Ariane Inden

Luxe milieu-, natuur- en diervriendelijke cosmetica van zeer hoogwaardige kwaliteit. Gemaakt voor ultieme schoonheid. Parfums, make-up en huidverzorging. Perfectie, kwaliteit en stijl.

SCHOONHEIDSSALON, AFSLANKSTUDIO, PARFUM, MAKE-UP EN CADEAUBONNEN!

U kunt een afspraak maken voor uzelf of samen met een vriendin. U kunt natuurlijk ook een behandeling of product aan iemand cadeau doen. Wij bieden een uiteenlopende variatie aan schoonheidsbehandelingen en -producten aan.

Over Ariane Inden


Ariane Inden begon in 1992 met de ontwikkeling van 141 cosmeticaproducten in het luxe top segment. Zij opende de eerste Ariane Inden winkel in oktober 1993. Inmiddels heeft zij meer dan 1000 artikelen en worden deze in meer dan 100 winkels verkocht in binnen- en buitenland.

Het merk Ariane Inden

Al 20 jaar is Ariane Inden het merk in het luxure segment dat heel natuur- en milieu vriendelijk is, geen dierlijke grondstoffen gebruikt en natuurlijk niet test op dieren, de verpakkingen zijn 100% recyclebaar en multifunctioneel, en werkt het merk met de beste veelal natuurlijke ingrediënten op natuurlijke basis voor het meest optimale resultaat. Ariane Inden is vooruitstrevend en werkt met de meest innoverende en vernieuwende grondstoffen, afkomstig uit de beste laboratoria in Europa en de VS.