Gezichtsbehandelingen

di-vrij 10:00 – 18:00 za 10.00 – 17.00
openingstijden

Natuurlijk en dierproefvrij

Heerlijk ontspannen met geweldige resultaten! De gezichtsbehandelingen van Ariane Inden staan voor huidverbetering en/of huidverjonging.


If you never try, you'll never know.

30 minuten behandeling

De snelle Ariane Inden gezichtsbehandeling. Reiniging, warmtewerking, scrub, onzuiverheden verwijderen, speciaal op de huid afgestemde cremes en werkstoffen.

€30,-

45 minuten behandeling

Intensieve reinigingsbehandeling van 45 minuten. Reiniging, warmtewerking, scrub, en onzuiverheden verwijderen, masker, speciaal op de huid afgestemde cremes en werkstoffen.

€37,50

60 minuten behandeling

Intensieve reinigingsbehandeling van 60 minuten. Reiniging, epileren, warmtewerking, scrub, onzuiverheden verwijderen, masker, speciaal op de huid afgestemde cremes en werkstoffen.

€47.50

60 minuten anti stress behandeling

Ontspannende anti-stress behandeling. Reiniging, warmtewerking, scrub, een heerlijke gezicht-hals en decollete massage, masker, speciaal op de huid afgestemde cremes en werkstoffen.

€47.50

90 minuten behandeling

De Ariane Inden gezichtsbehandeling met massage. Reiniging, epileren, warmtewerking, scrub, onzuiverheden verwijderen, een heerlijke gezicht-hals en decollete massage, masker, speciaal op de huid afgestemde crèmes en werkstoffen.

€62.50

90 minuten platina-behandeling

De platina anti-ageing gezichtsbehandeling voor huidverjonging. Reiniging, epileren, warmtewerking, scrub, onzuiverheden verwijderen, een massage met de Platina For Less Wrinkles Etra Rich, huidverjongend ampul, masker op basis van retinol – Q10 – Vitamine C, een oogmasker, speciaal op de huid afgestemde crèmes en werkstoffen.

€97.50

Come experience the secrets of relaxation.